Rólunk

Küldetésünk, hogy életreszóló élményeket nyújtsunk állami gondozott vagy hátrányos helyzetű gyermekek részére. Hisszük, hogy minden élmény, ami róluk szól az egy lehetőség, ami sorsfordító lehet az ilyen helyzetben élő gyermekek számára. Ezért fontos nekünk, hogy esélyt tudjunk adni egy közös élményre (természetben, lovakkal, melegvizes, zenés, hangtálas programokkal) ahol ezek a gyerekek megélhetik a biztonságot, a figyelmet és erősíthetik önbizalmukat/önértékelésüket a közös játékokon és élményeken keresztül.

Hisszük, hogy amit teszünk az változást hozz nemcsak ezen gyermekek életében, hanem általuk a világban.

Hiszünk a másképp gondolkodás hatalmában, egymás támogatásában.

Hisszük, hogy jövőt építünk, hogy a jövőt szolgáljuk ezekkel a tapasztalatokkal és élményekkel a gyermekek életében.

Bármilyen vagy, bárhonnan jössz, mi elfogadunk!”

Az életben mindenki olyan, amilyen, de mégis mindenki arra vágyik a legjobban, hogy elfogadják helyzetétől, adottságaitól függetlenül. Hisszük, hogy mindenki megérdemli ugyanazt az odafigyelést és esélyt, ezért programjainkon belül kiemelt figyelmet fordítunk a közösségben belüli elfogadásra és érzékenyítésre. Ahogy Simon András írja: „Kérlek, fogadj el olyannak, amilyen vagyok, s akkor egyre jobb leszek!”

A Paci Doki Alapítvány minden tevékenységével és programjával a Napmajor tanyán ezt a küldetést és célt szolgálja.

MÚLT ÉS JÖVŐ

Paci Doki Alapítvány

Az alapítvány 2006-ban kezdte meg működését, azóta számtalan gyereknek és felnőttnek segített fizikai és mentális egészségmegőrző foglalkozásaival. 2022-től tevékenységünk kibővült a gyermekotthonban élő gyermekek számára ingyenes élményprogramok nyújtásával.

2022-től az alapítvány új törekvéseket, célokat tűzött ki, mint az állatszeretetre nevelés, érzékenyítés, és a közösségen belüli elfogadás hátrányos helyzetben, illetve állami gondozásban élő gyermekek számára, mely egyben kiemelt célunkká is vált.

CSAPATUNK

A Paci Doki Alapvítány tagjai

Majoros Nikoletta

kuratóriumi elnök,
szakmai vezető

Káplár Éva

kuratóriumi tag,
operatív vezető

Szilvási Marianna

kuratóriumi tag, lovas program koordinátor

Fazekas Anna

lovas koordinátor

KAPCSOLAT

Írj nekünk, hogy segíthessünk!

Ha kérdésed lenne a lehetőségekkel kapcsolatban, írj nekünk. Az űrlap kitöltésével elfogadod adatkezelési feltételeinket, melyekről itt olvashatsz.

Érdeklődj most!

Azonnali választ szeretnél?
Hívj munkaidőben: +36 30 9485885

A NAPMAJOR TÉGED VÁR

Találd meg a kedvenc helyszíned!